Samla dina lån och få pengar över till en ny dator

Om du är förtjust i prylar som till exempel hemmaelektronik, datorer, mobiltelefoner med mera kan det lätt hända att din iver tar kontroll över dig och då kanske du köper något innan du faktiskt har pengarna för att köpa just den varan. Det är mycket enkelt att ta ett lån i samband med att du köper elektronik. Skam den butik som inte erbjuder en finansieringslösning ned till den minsta sladden. Så länge du har ett jobb kommer du att få dina krediter beviljade.

Många små lån

Med tiden kan det hända att du har tagit ganska många små och medelstora lån. Du har kanske köpt alltifrån några hörlurar, till en stor TV, till en ny dator och en mängd andra prylar för allt emellan ett par tusen kronor till ett par tiotusentals kronor.

När du betalar dina räkningar varje månad inser du att du betalar av på ganska många lån och du inser även att många av dessa betalningar innehåller avgifter som är ganska höga i förhållande till storleken på lånet. När du räknar lite på saken inser du snart att du betalar effektiva räntor på uppåt trettio procent och du kommer snabbt fram till att det är alldeles för mycket.

Samla dina lån

Det du kan göra i en situation när du känner att du betalar alldeles för mycket för dina lån är att samla ihop alla de små lånen. Genom att samla dina lån kan du spara tusentals kronor per månad. Det går till så att du vänder dig till en kreditgivare och frågar om ett lån för att samla dina tidigare lån. Det nya lånet innebär alltså inte att du ökar dina totala skulder utan att du ersätter många små lån med ett stort lån. Fördelen är att du får bort alla avgifter och spar pengar.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *